Välkommen till min blogg

Hej och välkommen till min blogg, vad roligt att du har hittat hit. Här kommer jag att blogga om allt som handlar om marknadsföring på nätet och b2b. Detta eftersom jag är väldigt intresserad av det och vill dela med mig av mina bästa tips. Jag hoppas att både jag och du som läsare blir inspirerade av mina inlägg.

Jag vet inte varifrån mitt intresse för online marknadsföring kommer. Jag har alltid varit intresserad av att driva företag, skapa hemsidor och liknande. Och jag vet att detta inte är möjligt att göra framgångsrikt om du inte kan marknadsföra dig online. Jag antar att det bara blev en helt naturlig övergång på grund av mina stora intressen och jobb.

Varför online marketing?

 Välkommen till min bloggJag driver idag flera sajter på nätet. Några av dem är bloggar, andra är vinstdrivande sajter. Jag är väl medveten om att det inte bara går att lägga ut material och hoppas på att människor ska hitta din hemsida. Det krävs mycket mer än så. Jag vill göra allt för att växa och det var så jag började läsa på om marknadsföring.

Idag finns det flera olika kanaler som du kan använda dig av online. Mina favoriter är sociala medier som Twitter och Facebook. Den största anledningen till det är att de är enkla att använda, öppna för alla och behöver inte kosta någonting. Du kan hitta flera andra personer som är intresserade av samma ämnen som du själv vilket är ett stort plus.

En annan kanal som jag tycker får för lite uppmärksamhet gällande reklam är YouTube. Här finns det verkligen fantastiska möjligheter och chansen att synas för flera tusentals människor. Detta och mycket mer kommer jag att avhandla här på bloggen. Kika in ofta för att hänga med i de senaste trenderna och vad som har fångat mitt intresse den senaste tiden.